Kengurumimmit on Tampereelta käsin toimiva maahantuontiyritys.  Nimensä se on saanut  ajalta, jolloin sen perustaja Teija Metsäranta asui Australiassa ja hänen ystävänsä alkoivat kutsua Teijaa Kengurumimmiksi.

Vuonna 2008 oli aika miettiä nimeä yritykselle ja nimi Kengurumimmit tuntuikin sopivalta.

Liikeideana on alusta alkaen ollut löytää valikoimiin laadukkaita, keskihintaisia tuotteita ja koulutuksia, joihin myös pienillä yrittäjillä ja kauneudenhoitoalaa opiskelevilla on mahdollisuus hankkia.

Toiminta on aloitettu SofTap®-kestopigmentointitekniikan ja -värien maahantuonnilla.

Keväällä 2010 maahantuontiin lisättiin suuren suosion saaneet max2ripsipidennystarvikkeet. Koreassa valmistetut pidennystarvikkeet tulevat suoraan valmistajalta kilpailukykyiseen hintaan. max2-perheeseenkuuluvat myös Rolly King-kestotaivutus (Lash Lift) sekä kulmalaminointi (Brow!ift) ja Rolly Queen-kestomascara.

Lokakuussa 2012 Kengurumimmien valikoimiin lisättiin RaNails-kynsigeelit. Myös suosittu, ylellinen geelilakkaussarja RaLac sekä uusinta tekniikkaa noudattava YouTube-polygeeli kuuluvat Ranails-tuoteperheeseen. Nämä laadukkaat, jo kansainvälisestikin tunnetut geelit sekä muut kynsitarvikkeet saat yksinoikeudella Kengurumimmeiltä.

Elokuussa 2018 saimme valikoimiimme myös luonnolliset, ammattikäyttöön kehitellyt Jantar-sokerimassat Kroatiasta. Jantar-sokerimassoja EI LÄMMITETÄ, joten ne ovat aina valmiina käyttöä varten 👍
Voit myös unohtaa palaneet jämät ja samalla minimoit bakteerien kasvun massassa aina tasaisen lämpötilan ansiosta.

Helmikuussa 2019 otimme asiakkaiden toiveesta maahantuontiin mukaan herkulliset Olive Tree jalkahoitotuotteet. Näillä tuotteilla teet ylellisen SPA-jalkahoidon asiakkaillesi. Tuoteryhmässä on useita tuoksuja sekä kivat tuotteet jälleenmyyntiin kehittämään liiketoimintasi kannattavuutta.

Kesäkuussa 2020 tuotevalikoima laajeni omalla tuotemerkillä: Mr Kenguruparta. Tästä ryhmästä löydät tuotteet parranhoitoon. Tuotteet ovat 100 % luonnon raaka-aineista ja valmistetaan käsityönä Englannissa.
 
Joulukuussa 2020 saimme odotetut Imperium Henna-tuotteet kulmien värjäämiseen Suomeen, nämäkin yksinoikeudella Kengurumimmeiltä! Imperium Hennan käytössä et tarvitse lainkaan hapetetta.

Heinäkuussa 2021 valikoima kasvoi Ares-kineesioteipeillä ja kasvojen teippauskoulutuksella. Kasvojen kineesioteippauson saanut suuren suosion ympäri maailmaa! Siinä aktivoidaan kehon omia toimintoja raikkaamman ja nuoremman ilmeen luomiseksi.

2021 vuonna saimme maahantuontiin myös vaihtoehdon Refectocil-kestoväreille: COLOR-tuotesarjan! Tämä kestoväri on korkealaatuinen, pysyvä värjäystuote niin kulmille kuin ripsillekin. Ja hintakin tuttuun tapaan erittäin kohtuullinen.

Seuraamme jatkuvasti markkinoita ja lisäämme valikoimaa maahantuontiin kysynnän mukaan!

Kaikkiin tuoteryhmiin saat myös henkilökohtaiset koulutukset sopimuksen mukaan Kengurumimmeiltä.

Kaikkia Kengurumimmien tuotteita voit tilata nettikaupasta www.ripsikauppa.fi tai hakea Kengurumimmien noutotukusta, Satamakatu 4, 33200 Tampere.
 
AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN.

Noutomyymälä / hoitola: Satamakatu 4 , 33200 Tampere, puh. 050 5169 232.

Toivotamme sinutkin tervetulleeksi Kengurumimmien asiakkaaksi!