TIEDÄTKÖ KEITÄ TUET, KUN OSTAT TUOTTEITA TAI KOULUTTAUDUT KENGRUMIMMEILLÄ?


Kengurumimmit on edelleen Teijan ( eli minun ) toiminimellä toimiva yritys.
Todellisuudessa Kengurumimmit pitää sisällään PALJON ENEMMÄN kuin minut!

Nimensä Kengurumimmit on saanut ajalta, jolloin asuin Australiassa ja ystäväni nimittivät minut Kengurumimmiksi. Kun oli aika miettiä nimeä toiminimelle, lisäsin vain perään T-kirjaimen. Ajattelin, että joskus meitä voi olla useampikin kuin vain minä – ja kuinka oikeassa olinkaan!

Kengurumimmien ympärillä ja sen nimissä toimii nykyään ekosysteemi, joka koostuu useista pienyrittäjistä. Nämä pienyrittäjät ovat jokainen tärkeänä osana mm. koulutuksia, kehittymistä ja liiketilojen toimintaa.

Tämän hetken ekosysteemissä ovat mukana Hanna-Riika Pieskä Helsingistä, Reetta Virtanen Nokialta, Kristina Hursti Ruovedeltä, Brenda Lylyoja Tampereelta, Camilla Mattila Tampereelta, Tia Savolainen Joensuusta, Suvi Kärki Joensuusta, Jenna Metsäranta Ylöjärveltä ja Teija Metsäranta Nokialta.

Kengurumimmien seikkailut ovat alkaneet jo vuonna 2008, joten kokemusta on kertynyt paljon, vaikka opittavaakin on edelleen runsaasti. Mikään näistä seikkailuista ei kuitenkaan olisi ollut mahdollista ilman tätä mahtavaa ekosysteemiä ja tietenkin asiakkaitamme – joten kiitos siitä teille kaikille!

Kengurumimmien liikeideana on alusta alkaen ollut löytää valikoimiin laadukkaita, keskihintaisia tuotteita ja rakentaa niiden ympärille koulutuksia, joita myös pienillä yrittäjillä ja kauneudenhoitoalaa opiskelevilla on mahdollisuus hankkia. Tämä liikeidea on vienyt Kengurumimmejä eteenpäin tähän päivään saakka, siihen on vain tehty lisäyksiä uusien tarpeiden ilmaannuttua.

Näissä muutoksissa suurin ehkä on kauneudenhoitoalalla toimiville tai sille haluaville perustettu tukkukauppa netissä.

Seuraamme jatkuvasti markkinoita ja lisäämme valikoimaa maahantuontiin kysynnän mukaan.

Kaikkiin tuoteryhmiin saat myös henkilökohtaiset koulutukset sopimuksen mukaan Kengurumimmeiltä.

Terveisin, Teija Metsäranta

Kengurumimmien maahantuomia tuotteita voit tilata nettikaupasta www.ripsikauppa.fi
tai hakea Kengurumimmien noutotukusta, Satamakatu 4, 33200 Tampere.
 
AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN.

Noutomyymälä: Satamakatu 4 , 33200 Tampere, puh. 050 5169 232.

Toivotamme sinutkin tervetulleeksi Kengurumimmien asiakkaaksi!