Kengurumimmit on Tampereelta käsin toimiva maahantuontiyritys.  Nimensä se on saanut  ajalta, jolloin sen perustaja Teija Metsäranta asui Australiassa ja hänen ystävänsä alkoivat kutsua Teijaa Kengurumimmiksi.

Vuonna 2008 oli aika miettiä nimeä yritykselle ja nimi Kengurumimmit tuntuikin sopivalta.

Liikeideana on alusta alkaen ollut löytää valikoimiin laadukkaita, keskihintaisia tuotteita ja koulutuksia, joihin myös pienillä yrittäjillä ja kauneudenhoitoalaa opiskelevilla on mahdollisuus hankkia.

Toiminta on aloitettu SofTap®-kestopigmentointitekniikan ja -värien maahantuonnilla.

Keväällä 2010 maahantuontiin lisättiin suuren suosion saaneet max2ripsipidennystarvikkeet. Koreassa valmistetut pidennystarvikkeet tulevat suoraan valmistajalta kilpailukykyiseen hintaan. max2-perheeseenkuuluvat myös Rolly King-kestotaivutus ja Rolly Queen-kestomascara.

Lokakuussa 2012 Kengurumimmien valikoimiin lisättiin RaNails-kynsigeelit. Myös suosittu, ylellinen geelilakkaussarja Ralac kuuluu Ranails-tuoteperheeseen. Nämä laadukkaat, jo kansainvälisestikin tunnetut geelit sekä muut kynsitarvikkeet saat yksinoikeudella Kengurumimmeiltä.

Elokuussa 2018 saimme valikoimiimme myös laadukkat, ammattikäyttöön kehitellyt Jantar-sokerimassat Kroatiasta.

Joulukuussa 2018 oli jälleen uuden tuoteryhmän aika:
Youtube polygeeli, joka on uusinta uutta geelikynsien maailmassa ja tulee todennäköisesti syrjäyttämään perinteiset geelit kynsien tekemisessä.

Helmikuussa 2019 otimme asiakkaiden toiveesta maahantuontiin mukaan herkulliset Olive Tree jalkahoitotuotteet.

Kesäkuussa 2020 tuotevalikoima laajeni jälleen omalla tuotemerkillä: Mr Kenguruparta. Tästä ryhmästä löydät tuotteet parranhoitoon. Tuotteet ovat 100 % luonnon raaka-aineista ja valmistetaan käsityönä Englannissa.
 
Joulukuussa 2020 saimme odotetut Imperium Henna-tuotteet kulmien värjäämiseen Suomeen, nämäkin yksinoikeudella Kengurumimmeiltä!
Imperium Henna valmistetaan EU:ssa ja sen käytössä et tarvitse lainkaan hapetetta.

Heinäkuussa 2020 valikoima kasvoi Ares-kineesioteipeillä ja kasvojen teippauskoulutuksella. Kasvojen kineesioteippauson saanut suuren suosion ympäri maailmaa!

Kaikkia Kengurumimmien tuotteita voit tilata nettikaupasta www.ripsikauppa.fi tai hakea Kengurumimmien noutotukusta, Satamakatu 4, 33200 Tampere.
 
AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN.

Noutomyymälä / hoitola: Satamakatu 4 , 33200 Tampere, puh. 050 5169 232.

Toivotamme sinutkin tervetulleeksi Kengurumimmien asiakkaaksi!