Kengurumimmeiltä myös suositut volumeripsikoulutukset!

max2 volumeripsikoulutuksia pidetään sopimuksen mukaan Tampereella ja Helsingissä.

max2originale ripsipidennystarvikkeet saat yksinoikeudella vain Kengurumimmeiltä.
Kansainvälisesti johtavana ripsipidennysmerkkinä max2originale lupaa aina tarjota korkealaatuisia pidennystarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.

max2 volumeripset ovat apuväline joilla luot asiakkaillesi helposti pitkät, runsaat, kaartuvat ja silti luonnollisen näköiset ripsipidennykset. max2originale volumeripsipidennykset mahdollistavat runsauden, josta ennen vain haaveiltiin!

max2originale volumeripsipidennykset tulevat Koreasta suoraan valmistajalta, jolloin hinta saadaan pysymään kohtuullisena. Valikoimastamme löytyy runsaasti synteettisiä ripsiä eri kaarevuuksilla, pituuksilla ja vahvuuksilla.

Liimamme ovat saaneet erityistä kiitosta helpon annostelunsa ja lujuutensa ansiosta.

max2 Volumeripsitekniikka on tekniikka, jolla omaan ripseen lisätään 2 – 9 erittäin ohutta pidennystä. Ripsien keveyden ja asettelun ansiosta paino on pieni ja jakautuu tasaisesti koko ripsirivistölle eikä näin ollen rasita yksittäistä ripseä yhtä paljon kuin perinteiset ripsipidennykset.


VOLUMERIPSIEN PERUSKOULUTUS on päivän mittainen, jonka aikana keskitymme 2D- ja 3D- tekniikkaan. Näillä tekniikoilla saat helposti rakennettua asiakkaallesi upeat max2 volumeripset, mikä lisää runsautta ja tummuutta asiakkaasi omiin ripsiin.
Harjoittelu tapahtuu elävälle mallille ja koulutuksesta saat todistuksen.

max2 VOLUMERIPSIEN PERUSKOULUTUKSEN HINTA ON 350 €, sis. alv. ja runsaan max2-aloituspaketin.
Järjestämme  volumeripsien peruskoulutuksia  Tampereella sopimuksen mukaan.

max2 VOLUMERIPSIEN LISÄKOULUTUS on tarkoitettu sinulle, joka olet jo tehnyt volumeripsiä jonkin aikaa ja 2D- sekä 3D-tekniikat sujuvat kätevästi. Tässä koulutuksessa keskitymme isompien viuhkojen tekemiseen, kerrostamiseen ja rinnakkaisasetteluun. Koulutus kestää yhden päivän.
Harjoittelu tapahtuu elävällä mallilla ja koulutuksesta saat todistuksen.
max2 VOLUMERIPSIEN LISÄKOULUTUKSEN HINTA ON 250 €, sis. alv. ja max2-tutustumispaketin volumeripsistä.