Pigmentointikoulutukset ammattitaidolla
Solid Fill, OmbrePigmentointikoulutuksia järjestetään sopimuksen mukaan  Tampereen keskustassa Kengurumimmien tiloissa. Koulutus toteutetaan workshoppina, eli teemme pigmentoiteja lähes koko koulutuksen ajan.

SofTap®-kestopigmentointi tehdään ”kynillä”, joihin on kiinnitetty useita ohuita neuloja. Neulat kastetaan haluttuun väriin ja väri siirretään manuaalisesti ihon alle asiakkaan haluaman lopputuloksen luomiseksi. Kestoaika on 2 – 5 vuotta, henkilöstä riippuen.

SofTap®-tekniikka on rekisteröity tavaramerkki. Ainoastaan koulutuksen käyneet henkilöt saavat käyttää tätä tekniikkaa. Tekniikka on hyvin kontrolloitu, hellävarainen ja turvallinen.

Valittavanasi on:
– perinteisempi Solid Fill-tekniikka: pigmentoitava alue täytetään pisteillä, jolloin alueelle tulee kauniisti valon ja varjon vaihtelua. Väri- ja neulavalinnasta riippuen tulos voi olla luonnollinen tai erittäinkin näyttävä.
Tällä tekniikalla onnistuvat sekä kulmat että silmät.

HINTA: 1100 € / alue, sis. alv ja runsaan aloituspaketin.

Ombre eli puuteritekniikka, jolla saadaan aikaan upean pehmeitä kulmia käyttäen halutessasi kolmea eri väriä ja kolmea eri neulaa.

Hinta: 1100 €, sis. alv ja runsaan aloituspaketin.


Kouluttajana toimii Teija Metsäranta, jolla on ensimmäisenä Suomessa SofTap®-tekniikan koulutus ja näin ollen oikeus tehdä SofTap®-kestopigmentointeja.
Koulutuksesta saa todistuksen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
teija@kengurumimmit.fi
puh. 050 5169 232