max2 RIPSIPIDENNYKSET TUOVAT ARKEEN LUKSUSTA

max2 Ripsipidennykset tuovat huolettomuutta elämään helpottamalla päivittäisiä rutiineja. Samalla ne antavat säihkettä silmiin ja näyttävyyttä ripsiin. Ne sopivat niin loman tai kesän ajaksi kuin ympäri vuoden käytettäväksi. max2 Ripsipidennykset ovat erinomainen vaihtoehto silloin, kun ripsiväriä ei ole mahdollista käyttää päivittäin tai haluat lisätä ripsiesi näyttävyyttä.

Kengurumimmit kouluttaa sinut tekemään max2 Ripsipidennykset ammattitaitoisesti ja turvallisesti.

max2 Ripsipidennykset näyttävät samalta kuin omat ripset, mutta tekevät niistä pidemmät ja tuuheammat. Pidennyksissä ripsilinja on tasaisen kaareva siten, että ulkolaidalla ja keskellä ripset ovat hieman pidemmät ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti.

Asiakas saa ripsipidennyksistään parhaan mahdollisen hyödyn irti, kun hän hoitaa niitä helläkätisesti. Siksi hänet tulee ohjeistaa tulemaan pidennysten laittoon ilman silmämeikkiä, joka on poistettu vähintään 2 tuntia etukäteen. Pidennyspäivänä tai sen jälkeen ei myöskään saa käyttää öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita. Pidennyksen jälkeen asiakasta neuvotaan välttämään 24 tunnin ajan:
ripsien koskettelua, ripsien kastelua, silmänympärysihon voiteita, silmämeikkiä, saunomista, hikiliikuntaa ja vatsalla nukkumista.

Ripsipidennykset tulee harjata ripsille tarkoitetulla ripsiharjalla, mutta ripsientaivuttajan käyttöä ei suositella. Puhdistukseen tulee valita öljytön tuote, kun taas öljypohjaisten silmämeikinpoistoaineiden käyttö on ehdottomasti kielletty.
Esim. max2 Keratin Lash Foam on tehty erityisesti pidennysten käyttäjille.

Hyvin hoidetut ripsienpidennykset kestävät 3-6 viikkoa. Yksilölliset erot ovat suuret ja pysyvyyteen vaikuttaa mm. lääkitys, hoitotavat, saunominen, meikin käyttö, ym.  max2 Ripsienpidennykset kannattaa huollattaa noin 3 viikon välein, jotta ne säilyvät tuuheina ja kauniina. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin lisätään uudet kuidut. Pidennyksien poistaminen on myös tehtävä ammattilaisella. Ripset on mahdollista poistaa hellävaraisesti siihen tarkoitetulla aineella, joka ei vahingoita omia ripsiä.
Jos ripsipidennysten antaa irrota ajan kanssa, voi siihen mennä useampi kuukausi.