Polyolygeelikoulutus


Kynsien tekemisen mullistava Elegance multi/polygeelitekniikka on nyt täällä!

Oletpa tähän asti käyttänyt geeliä tai akryyliä kynsien tekemiseen, nyt on aika vaihtaa uusimpaan materiaaliin, Elegance multi/polygeeliin!

Päivitä sinäkin kynsien tekeminen ajantasalle tai aloita kynsiurasi uusimmalla innovaatiolla kynsimaailmassa: Elegance multipolygeelillä.

Kengurumimmit järjestää Elegance Multi/polygeelikoulutuksia sopimuksen mukaan.

Koulutuksia on kahden tasoisia:
1. Koulutus sinulle, joka et ole aiemmin tehnyt kynsiä 450 €, sis. alv 24 % ja aloituspaketin
-käymme geelikynsien tekemisen perusasiat pohjatöistä kynnen pidentämiseen ja rakentamiseen käyttäen muotteja ja Elegance multi/polygeelejä

2. Koulutus sinulle, jolla jo on koulutus rakenne kynsien, geeli tai akryyli, tekemiseen
150 €, sis. alv 24 % ja koulutuksessa käytettävät materiaalit

Päivän päätteeksi voit ostaa tarvitsemasi tuotteet 15 % alennuksella.
-harjoittelemme kynsien tekemisen Elegance mutipolygeelejä käyttäen

Elegance multi/polygeeleissä yhdistyvät geelin ja akryylin parhaat ominaisuudet. Sillä teet jatkossa rakennekynnet entistäkin nopeammin, helpommin ja vähemmällä vaivalla.
Elegance multigeeli on paksumpaa, joustavampaa ja kestävämpää kuin aiemmat rakennekynsien tekemiseen käytetyt materiaalit.

Elegance multigeelillä teet entistäkin ohuemmat, joustavammat ja kestävämmät kynnet.
Paksu, valumaton massa mahdollistaa tarkan työskentelyn ja muotoilun, jolloin säästät selvästi aikaa niin tekemisessä kuin viilaamisessakin. Viilaamisesta aiheutuva pöly on huomattavasti painavampaa kuin esim. geeliä viilatessa, joten viilauspöly ei jää leijumaan ilmaan, vaan painuu alas nopeammin.

Oletpa uusi kynsien parissa ja vasta aloittamassa kynsiuraasi tai vankka kynsien ammattilainen, varaa heti aikasi Elegance multi/polygeelikoulutukseen!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Puh. 050 5169 232
teija@kengurumimmit.fi