Kengurumimmeiltä saat ylelliset Jantar Professional-sokerointimassat ja sokerointikoulutuksen hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen karvanpoistoon.

Jantar Professional-sokerimassa on tuotekehittelyssä rakennettu niin, että lämmittämistä ei tarvita, vaan sokerimassa pehmenee nopeasti huomioiden tekijän ruumiinlämmön sekä huoneen lämpötilan. Näin Jantar Professional-sokerimassan lämpötila pysyy tasaisena ja sen koostumus säilyy samana viimeistä pisaraa myöten.

Sokerimassan tasainen lämpötila myös minimoi bakteerikasvua ja pidentää sokerimassan käyttöikää.

Jantar-sokerimassat ovat kaikki kehitelty ammattikäyttöä ajatellen ja saatavilla vain Kengurumimmeiltä. Koulutus on tarkoitettu vain kauneudenhoitoalalla työskenteleville tai alan opiskelijoille.

Jantar-sokerimassoja on kahta eri pehmeysastetta:
Winter on näistä pehmeämpi. Se toimii erinomaisesti myös sinulle, jonka kädet ovat hyvin viileät. Sokerimassa lämpenee juuri sopivasti ammattimaisen sokeroinnin tekemiseksi.
Summer, joka on näistä kovempi, toimii erinomaisesti myös sinulla, jonka kädet ovat erityisen lämpöiset. Tämä kovempi sokerimassa on myöskin erinomainen intiimialueiden sokerointiin.

Jantar-sokerimassoilla poistat turvallisesti ja hellävaraisesti ei toivotut  ihokarvat koko vartalolta, myös herkimmiltä intiimialueilta.

Jantar-tuoteperheeseen kuuluvat myös Aloe Vera-geeli, jolla rauhoitat asiakkaasi ihon sokeroinnin jälkeen sekä jälkihoitovoide kotikäyttöön, joka ehkäiseen sisäänpäin kasvaneita karvoja ja näin ollen karvatupen tulehduksia.
Jantar sokerointituotteet saat sekä Kengurumimmien nettikaupasta että noutomyymälästä, Satamakatu 9, 33200 Tampere.


Jantar Professional-sokerointikoulutuksia järjestetään Tampereella ja Jalasjärvellä sopimuksen mukaan. Tampereella kouluttajana toimii Jenna Metsäranta, Kristina Hursti ja Jalasjärvellä Anne-Maj Hakala. Tulemme mahdollisuuksien mukaan myös luoksesi.

Peruskoulutuksessa käydään läpi ihokarvojen poisto sokerimassalla alueena sääret, kainalot, bikinilinja sekä ei-toivottujen huuli- ja leukakarvojen poistaminen.

Koulutuksen hintaan, 259 € sis. alv, kuuluu aina kirjallinen koulutusmateriaali sekä täydellinen aloituspaketti.

ALOITUSPAKETTIIN KUULUU KAIKKI TARVITSEMASI:
Sokerimassat 600 g x 2 (summer ja winter), Aloevera geeli 200 ml x 1 (ihon rauhoittamiseen), Lotion 200 ml x 1 (ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja), Nitriilikäsineet, Kuorintahanska, Pesuhanskat
 
Peruskoulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua brassikoulutukseen. Brassikoulutuksen hinta on Jantar-sokerointikoulutuksen käyneille 145 €, sis. alv ja tuotepaketin.

Mikäli olet käynyt sokerointikoulutuksen muualla, yhdistämme perehdytyksen Jantar-sokeriin  brassikoulutukseesi.
Tällöin koulutuksen hinta on 195 €, sis. alv, perehdytyksen ja tuotepaketin.

Varaa heti aika Jantar sokerointikoulutuksiin:
teija@kengurumimmit.fi
puh. 050 5169232